Monday, July 31, 2017

INSTANT SHAWL GIVEAWAY BY MAMAPIPIE

Assalamualaikum wbt

Seriusly lama gila tak join giveaway atau segment atau contest ...hihi

Hari ni nak join mamapipie punya giveaway...
Kita tak tau rezeki kan..kot kot dapat shawl free =)


Jom join...suport kawan-kawan =) 

Klik nama mamapipie kat atas tu tau..

14 comments:

rel='nofollow'>Farrah MF said...

All the best, Nini!

rel='nofollow'>sayidah napisah said...

semoga berjaya~! :D

rel='nofollow'>mrhanafi said...

dapat Shwal pun bagus...

memang best tu.

rel='nofollow'>Shahida Dzulkafli said...

All the best..

rel='nofollow'>Norliza Nordin said...

Good luck

rel='nofollow'>mamapp said...

Tq nini sudi join.. good luck ye

rel='nofollow'>Radhia Razali said...

good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

rel='nofollow'>Mrs Pip said...

gudluck nini ...

rel='nofollow'>Lina Shaza said...

good luck..
dari giveaway yang sama
https://mama3danish.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

rel='nofollow'>Nona Qiyah said...

Whoa, goodluck ya !
Hope ada rezeki sama, hehe~ Jom visit blog Nona :)
http://nonasani.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

rel='nofollow'>Siti Rohaida Yusof said...

singgah dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html
all the best ye

rel='nofollow'>Miza Talib said...

Good Luck nini ;)

rel='nofollow'>Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

#jombercontest
#kisahhidupku

rel='nofollow'>Maria Firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama...
http://www.mariafirdz.com/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

Semoga berjaya... 😊

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....